Voordeel 6 van 7:
E-mobility

Voordeel
6

E-mobility


Wilt u instappen in de groeiende markt rondom laadpalen, maar weet u niet waar te beginnen? Abel Installatie helpt u slim op weg met e-mobility concepten!

De markt voor elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en biedt enorme kansen voor zowel e- als w-installatiebedrijven. Gedegen product- en marktkennis is dan wel essentieel. Abel Installatie helpt u hierbij, bijvoorbeeld met begeleiding tijdens uw verkoop- en adviestrajecten. Daarnaast wordt het Abel assortiment voortdurend uitgebreid met AC en DC producten, op basis van oplossingen voor behoeften van de EV rijders.

Daarnaast heeft Abel Installatie goede afspraken met A-merk fabrikanten van veilige, betrouwbare en kostenefficiënte laadstations van onder andere Alfen, EVBox en Mennekes. Zodat u met een gerust hart kunt adviseren en installeren. Robbin Becker, Product Manager Abel Installatie: “Er zijn volop kansen, wij doen niets liever dan deze samen met installatiebedrijven verzilveren. Zo leveren we full-service laadconcepten. Wij krijgen dagelijks aanvragen en opdrachten voor particulieren, zakelijke oplossingen, openbare locaties zoals parkeergarages en andere regionale en landelijke projecten, maar ook via leasemaatschappijen en autobedrijven/importeurs.”

Bekijk ook de andere voordelen

Wees slim, ga voor duurzaam

Wij helpen u graag op weg tijdens een vrijblijvend gesprek