Voordeel 6 van 7:
E-mobility

Voordeel
6

E-mobility


Wilt u instappen in de groeiende markt rondom laadpalen, maar weet u niet waar te beginnen? Abel Installatie helpt u slim op weg met e-mobility concepten!

De markt voor elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en biedt enorme kansen voor zowel e- als w-installatiebedrijven. Gedegen product- en marktkennis is dan wel essentieel. Abel Installatie helpt u hierbij, bijvoorbeeld met begeleiding tijdens uw verkoop- en adviestrajecten. Daarnaast wordt het Abel assortiment voortdurend uitgebreid met AC en DC producten, op basis van oplossingen voor behoeften van de EV rijders.

Daarnaast heeft Abel Installatie goede afspraken met A-merk fabrikanten van veilige, betrouwbare en kostenefficiënte laadstations van onder andere Alfen, EVBox, Mennekes, Delta Electronics en EVTEC. Zodat u met een gerust hart kunt adviseren en installeren.

Wij krijgen dagelijks aanvragen en opdrachten voor particulieren, zakelijke oplossingen, openbare locaties zoals parkeergarages en andere regionale en landelijke projecten, maar ook via leasemaatschappijen en autobedrijven/importeurs.

Er zijn volop kansen, wij doen niets liever dan deze samen met installatiebedrijven verzilveren. Zo leveren we full-service laadconcepten.

Ruud van de VenManager E-mobility
Bekijk ook de andere voordelen

Wees slim, ga voor duurzaam

Wij helpen u graag op weg tijdens een vrijblijvend gesprek