Voordeel 1 van 7:
Inkoopvoordelen

Voordeel
2

Inkoopvoordelen


Slim inkopen kan veel geld besparen. Maar het kost ook veel tijd. En maakt u wel de juiste keuzes, gelet op kwaliteit, service en ondersteuning van de verschillende merken?

Inkoopvoordeel op vele vlakken

Ga voor maximaal inkoopvoordeel: kies voor lidmaatschap van Abel Installatie. Uiteraard levert dit financieel voordeel op, zonder dat u tijd verliest met prijsvergelijken en onderhandelen. En ja, wij ontzorgen ook meteen op administratief gebied.

Maar misschien wel het mooiste voordeel, is dat u onderdeel uitmaakt van een volwassen organisatie met een krachtige stem. Wij zijn volwaardig gesprekspartner van de leidende groothandels en fabrikanten, zodat u vooraan staat als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, service en ondersteuning.

Ik koop in voor 270 installatiebedrijven en kan daardoor met u de beste prijzen en hoogste bonussen realiseren.

Ton SprengerDirecteur Abel Installatie

Zelf onderhandelen? Niet meer nodig.

Als lid van Abel Installatie koopt u producten en installatiematerialen in tegen uiterst scherpe prijzen. We sluiten collectieve deals met alle belangrijke groothandels en merken op het gebied van verwarming en warmwater, buizen en koppelingen, dakbedekking, airconditioning, klimaatbeheersing, elektra, gereedschap en meer.

 

In één oogopslag de beste deal

Dankzij een doordacht bestel- en factureringsproces verlichten we ook de administratieve lasten enorm. In ons gebruiksvriendelijke bestelsysteem vergelijkt u direct actuele productprijzen van alle aanbieders met elkaar. U kunt bij verschillende leveranciers bestellen voor maximaal voordeel, of een bestelling plaatsen bij één toeleverancier die de scherpste totaalprijs hanteert.

“Het online inkoopsysteem van Abel Installatie bespaart ons veel geld en tijd. En het werkt zo goed, dat we zelfs minder voorraden hoeven aan te houden. Ook dat levert natuurlijk weer voordeel op.” – Harry Becker, Directeur bij Becker Installatietechniek in Nieuw Pekela

Slimme keuzes voor meer rendement

Als lid heeft u inspraak in de producten die tot ons kernassortiment behoren. We letten daarbij uiteraard op de prijs, maar zeker ook op de kwaliteit en service van de partners. Met hen maken we afspraken over bonussen (die we 1-op-1 doorgeven aan onze leden) en over ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld verkoop en training. Wat wilt u nog meer?

Bekijk ook de andere voordelen

Extra inkoopvoordeel voor uw bedrijf?

Santino kan haarfijn uitleggen hoe we dat voor elkaar krijgen