Elektrificeer uw wagenpark
tegen de scherpste prijzen

Voordeel
7

Elektrisch wagenpark


Elektrisch rijden is de toekomst, de vraag is niet óf u elektrisch moet gaan rijden, maar wanneer. Abel heeft in samenwerking met Van Mossel Autolease een scherpe deal gesloten zodat de leden onbezorgd, tegen een scherpe prijs over kunnen stappen naar elektrisch rijden!

E-mobility heeft de toekomst, ook die van u

Het belang van elektrisch rijden wordt met de dag relevanter. Met nieuwe wetgeving in het verschiet en lucratieve subsidies die in 2024 aflopen, is het niet meer de vraag óf u de overstap moet maken, maar wanneer.

Het investeren in een elektrische bedrijfswagen kan een kostbare investering zijn voor veel ondernemers. Daarom biedt Abel een voordelig leaseconcept aan in samenwerking met Van Mossel.

Waarom leasen?


Een bedrijfswagen leasen is in veel gevallen voordeliger dan een bedrijfswagen aanschaffen. Het zorgt voor flexibel en risicoloos gemak en is ook financieel gunstig. Zo heeft u geen activatieplicht op de balans, wat ervoor zorgt dat u werkkapitaal beschikbaar houdt en uw liquiditeit ten goede komt. Ook kunt u in 2024 nog gebruik maken van een aantal aantrekkelijke subsidies die in 2025 aflopen. Dit maakt het leasen van een bedrijfswagen nu extra aantrekkelijk.

Waarom overstappen naar elektrisch rijden?


Vanaf 1 januari 2025 zullen er overal in het land zero-emissiezones gelden. Dit houdt in dat uw huidige bestelauto’s en bussen niet meer in alle binnensteden mogen komen. En uw klanten dus onbereikbaar worden.

Elektrisch rijden is de sleutel tot succes. Met een elektrische bedrijfswagen kunt u overal komen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zero-emissiezones.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met adviseur Ivo Santegoets


Een wagenpark compleet elektrificeren is een ingrijpend traject. Vandaar dat u als lid van Abel gebruik kunt maken van de expertise van Ivo Santegoets.

Heeft u al eens gedacht aan laadstress? Netcongestie? Actieradius? Of vraagt u zich af of het laad- en trekvermogen van een elektrische bestelwagen wel voldoende is?
Ivo Santegoets geeft antwoord op al deze vragen en meer, en helpt u om slimme beslissingen te nemen.

Heeft u vragen voor Ivo en bent u lid? Neem contact op via ons ledenportaal.

Twijfels? Nergens voor nodig!

Om onze leden op weg te helpen, hebben Paul Klein en Ivo Santegoets een videoserie opgenomen om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Hieronder is de introductievideo te vinden.

Meer zien? Kijk op ons ledenportaal.

Uw bedrijfswagen leasen bij Van Mossel

Speciaal voor alle leden heeft Abel een deal gesloten met Van Mossel autolease waar u enorm van kan profiteren. Het leasen van een bedrijfswagen gaat bij Van Mossel tegen de scherpste prijs én er staat altijd een bedrijfswagen-team klaar om u te helpen bij problemen. Zo kunt u er van gerust zijn dat er altijd iemand voor u klaarstaat. Het assortiment is erg ruim en de keuze zal altijd op uw wensen worden afgestemd. Kleine bussen, middelgrote bussen en grote bussen – Van Mossel heeft ze allemaal voor u.

Nieuwsgierig?

Bekijk nu de aflevering van Op de praatstoel bij Paul!

Het assortiment

Geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen bij Van Mossel? De keuze is reuze!

U kunt kiezen uit de volgende merken:

• Volkswagen
• Mercedes
• Ford
• Opel
• Peugeot
• Citroën
• Fiat


Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Als u als lid interesse heeft in het leasen van een bedrijfswagen bij Van Mossel, kunt u dit aangeven bij onze bedrijfsadviseurs. Zij brengen u in contact met Ivo Santegoets die een eerlijk, neutraal advies uitbrengt, toegespitst op uw situatie.

Bent u volledig overtuigd en is een elektrische bedrijfswagen voor u dé juiste keuze? Vul dan het aanvraagformulier in. Een adviseur van Van Mossel neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op om de beste bedrijfswagen uit te zoeken. In veel gevallen is de bus op voorraad; binnen een mum van tijd is uw personeel op pad met een nieuwe elektrische bedrijfswagen!

Bekijk ook de andere voordelen

Geïnteresseerd maar nog geen lid?