Elektrificeer uw wagenpark
tegen de scherpste prijzen

Voordeel
1

Elektrisch wagenpark


Elektrisch rijden is de toekomst, de vraag is niet óf u elektrisch moet gaan rijden, maar wanneer. Abel heeft in samenwerking met Van Mossel Autolease een scherpe deal gesloten zodat de leden onbezorgd, tegen een scherpe prijs over kunnen stappen naar elektrisch rijden!

E-mobility heeft de toekomst, ook die van u

Het belang van elektrisch rijden wordt met de dag relevanter. Met nieuwe wetgeving is het verschiet en lucratieve subsidies die in 2024 aflopen is het niet meer de vraag óf u de overstap moet maken, maar wanneer.

Het investeren in een elektrische bedrijfswagen kan een kostbare investering zijn voor veel ondernemers. Daarom biedt Abel een voordelig leaseconcept aan in samenwerking met Van Mossel.

Waarom leasen?


Een bedrijfswagen leasen kan voor een hoop ondernemers een stuk voordeliger zijn dan een bedrijfswagen aanschaffen.
Het leasen van een bedrijfswagen kan voor veel meer gemak zorgen dan het aanschaffen van een nieuwe wagen. Zo heeft u geen activatieplicht op de balans, wat ervoor zorgt dat u werkkapitaal beschikbaar houdt en uw liquiditeit ten goede komt.
Ook kunt u in 2024 nog gebruik maken van een aantal aantrekkelijke subsidies die in 2025 aflopen.
Dit maakt het leasen van een bedrijfswagen enorm aantrekkelijk.

Waarom overstappen naar elektrisch rijden?


Vanaf 1 januari 2025 zullen er overal in het land zero-emissiezones gelden. Dit houdt in dat uw bestelauto of vrachtwagen die op benzine rijdt mogelijk niet meer de binnenstad in mag komen. Dit kan betekenen dat u niet meer bij al uw klanten kan komen met uw bestelauto.
In deze kwestie is elektrisch rijden de sleutel tot succes. Met een elektrische bedrijfswagen kunt u in de toekomst overal komen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de zero-emissiezones. Elektrisch rijden neemt uw zorgen weg en zorgt ervoor dat u iedereen kan blijven bedienen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan met adviseur Ivo Santegoets


Een wagenpark compleet elektrificeren is een hele klus, vandaar dat u als Abel lid gebruik kan maken van de expertise van Ivo Santegoets.

Heeft u al eens gedacht aan laadstress? netwerkcongestie? Actieradius? Of vraagt u zich af of het laad- en trekvermogen van een elektrische bestelwagen wel voldoende is?
Samen met Ivo Santegoets zullen wij u met deze vragen op weg helpen.

Heeft u vragen voor Ivo en bent u lid? Neem contact op via ons ledenportaal.

Twijfels? Nergens voor nodig!

Om onze leden op weg te helpen hebben Commercieel Directeur Paul Klein en Ivo Santegoets een videoserie opgenomen om de meest gestelde vragen alvast te beantwoorden. Hieronder is de introductievideo alvast te vinden.

Meer zien? Kijk op ons ledenportaal.

Uw bedrijfswagen leasen bij Van Mossel

Speciaal voor de leden heeft Abel een deal gesloten met Van Mossel autolease waar u enorm van kan profiteren. Het leasen van een bedrijfswagen gaat bij Van Mossel tegen de scherpste prijs én er staat altijd een bedrijfswagen-team klaar om u te helpen bij problemen. Zo kunt u er van gerust zijn dat er altijd iemand voor u klaarstaat. Het assortiment is erg ruim en de keuze zal altijd op uw wensen afgestemd worden, kleine bussen, middelgrote bussen en grote bussen – Van Mossel heeft ze allemaal voor u.

Nieuwsgierig?

Bekijk nu de aflevering van Op de praatstoel bij Paul!

Het assortiment

Geïnteresseerd in het leasen van een bedrijfswagen bij Van Mossel? De keuze is reuze!

U kunt kiezen uit de volgende merken:

• Volkswagen
• Mercedes
• Ford
• Opel
• Peugeot
• Citroën
• Fiat


Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Als u als lid interesse heeft in het leasen van een bedrijfswagen bij Van Mossel zal u eerst in gesprek gaan met onze adviseurs.
Ivo Santegoets zal u allereerst volledig informeren, de voors en tegens worden uitgebreid met u doorgenomen. Bent u volledig overtuigd en is een elektrische bedrijfswagen voor u dé juiste keuze, vul dan het aanvraagformulier in. Vervolgens zullen de adviseurs van Van Mossel binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de beste bedrijfswagen uit te zoeken. Als deze al op voorraad is bent u binnen een mum van tijd te spotten in uw nieuwe elektrische bedrijfswagen!

Bekijk ook de andere voordelen

Geïnteresseerd maar nog geen lid?