Voordeel 3 van 7:
Administratieve verlichting

Voordeel
1

Minder administratie, meer ondernemen


Welke services u ook afneemt als lid van Abel Installatie, de administratieve processen zijn altijd goed geregeld.

Besteed meer tijd aan uw klanten, niet aan uw papierwerk

Voor groeiende installatiebedrijven kan administratie een remmende factor zijn. Welke nieuwe stappen u ook wilt nemen, er komt altijd een berg administratie achteraan. De decennialange ervaring van Abel Installatie op dit gebied, bespaart u veel administratieve zorg. Welke nieuwe stap u ook besluit te nemen, Abel zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op ondernemen.

 

3 voorbeelden van administratieve verlichting

Vereenvoudigde facturatie


Nooit meer losse facturen van leveranciers, maar één wekelijkse verzamelfactuur van Abel Installatie. Desgewenst kunt u kiezen voor het dagelijks ontvangen van losse facturen in ICF/XML formaat. Bovendien krijgt u een betalingskorting van 2% op het netto totaalbedrag.

Scherpe prijzen zonder moeite


Ons strak ingeregelde betaalsysteem is een belangrijke reden voor leveranciers om samen te werken met Abel Installatie. De zekerheden die wij bieden, zorgen ervoor dat we extra goede prijsafspraken kunnen maken. Zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen!

Rapportages inclusief advies


U ontvangt maandelijks de omzetgegevens van de leveranciers. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel omzet u wilt onderbrengen bij de diverse grossiers van Abel Installatie, om uw grossiersbonus te maximaliseren. Wij ondersteunen u desgewenst in het maken van keuzes uit het kernassortiment, om uw bonus verder te verbeteren.

Krijg inzicht tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Abel Installatie is op vele vlakken een geoliede administratieve machine. Wilt u inzicht in de voordelen die dit kan opleveren voor u? 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij uw situatie en inventariseren we uw huidige processen. Ook kunnen we een vrijblijvende inkoopanalyse maken, zodat u ziet hoeveel u op jaarbasis kunt besparen.

“Overtuigd van de (financiële) voordelen voor uw bedrijf? Stap in bij Abel Installatie en groei met ons mee!”

Ton SprengerDirecteur Abel Installatie
Bekijk ook de andere voordelen

Een persoonlijk gesprek?

Wij maken graag tijd voor u vrij