Waarom Knibbeler voor Abel Installatie koos


Bart Knibbeler, eigenaar Installatiebedrijf Knibbeler:

“Dankzij het huurconcept van Abel Installatie kunnen we de klant meer bieden dan alleen koopinstallaties. Er zijn veel mensen die grote bedragen niet in één keer uit kunnen geven. Bied je geen huurmogelijkheid aan, dan ben je direct een potentiële klant kwijt. Het huren van installaties is voor ons dus écht een uitvinding.”

Het wiel niet opnieuw uitvinden

“We hoeven het wiel zelf niet opnieuw uit te vinden. Abel Installatie biedt hoogwaardige huurinstallaties en regelt alle administratieve zaken eromheen. Zo controleren ze de klant of hij wel in aanmerking komt voor het huurcontract. Daarnaast regelen ze de financiële afhandeling. Wij krijgen natuurlijk de servicevergoeding waar we recht op hebben en blijven het centrale aanspreekpunt voor de klant.”

Samen sterk

“Naast het huren van installaties, kun je met veel meer zaken bij Abel Installatie terecht. Zo verzorgden zij voor ons een compleet nieuwe huisstijl die veel beter bij onze identiteit past. Ze denken constant met ons mee en komen in deze duurzame transitie met nieuwe ideeën. De cv-ketel gaat een keer verdwijnen en daarin kunnen zij ons het beste voorlichten. Dankij deze ondersteuning staan we samen sterk.”