Tip van juli

Goed dat je er (weer) bent voor een nieuwe tip!

Leden van Abel beschikken over een centrale backoffice, met toegewijde specialisten die hen op vele fronten ontzorgen. Denk daarbij aan het maken van centrale prijsafspraken met alle A-merken en grossiers. Hierdoor profiteert u als installateur van maximale kortingen en bonussen, zonder dat het u tijd of moeite kost. Daarnaast digitaliseren we bestel- en factureringsprocessen, om u van een volledig geautomatiseerde administratie te voorzien, met slechts één verzamelfactuur per week.

Abel Installatie verzorgt ook de abonnementssystemen voor de onderhoudscontracten. Hetzelfde geldt voor de online zichtbaarheid van installateurs. Mede dankzij de actieve marktbewerking met ons online platform Abel&co behalen we directe leads van bedrijven en consumenten die op zoek zijn naar een lokale specialist. Om de kennis en kunde van onze leden up-to-date te houden, zetten we continu in op de ontwikkeling van verkoopconcepten, inclusief trainingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.

Ook profiteren van eerdergenoemde voordelen? Word lid van Abel!

Hoe wordt u lid van Abel?
Bij Abel hanteren we een persoonlijke aanpak. De opstartfase is intensief, waarbij we alles stap voor stap doornemen en u ondersteunen tijdens de implementatie van de diensten. Zodra u vertrouwd raakt met onze processen, verdwijnen we steeds meer op de achtergrond.

  1. In een persoonlijk kennismakingsgesprek zet onze accountmanager de voordelen van het Abel lidmaatschap uiteen.
  2. Past de manier van samenwerken bij uw installatiebedrijf? Dan verzorgt Abel een inkoopanalyse.
  3. Het rapport neemt onze accountmanager persoonlijk met u door. Wat zijn momenteel uw eigen kosten en wat betaalt u als u inkoopt via Abel? Daarnaast onderbouwen we de besparing die op kan lopen tot 15 procent.
  4. Wilt u samenwerken? Dan helpen we u met de inrichting van de diensten, waarbij het inkoopproces de basis vormt.
  5. Desgewenst ondersteunen we met overige diensten, zoals instapklare huur- en onderhoudsconcepten, digitale facturering, reclame en online marketing.

Sluit u zich dit kwartaal nog aan bij Abel, dan ontvangt u een gratis personeel wervingscampagne t.w.v. €1500. Denk daarbij aan adverteren via Indeed, social media advertenties of een krachtige wervingsboodschap op een bouwdoek bij uw projecten. Vraag onderaan deze pagina direct een kennismakingsgesprek aan.

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.