Tip van juni

Goed dat je er weer bent voor een nieuwe tip!

Een warmtepomp kopen is een complex proces, waarbij je uit veel verschillende soorten en maten kunt kiezen. Om exact te bepalen welk type warmtepomp geschikt is, is goed advies nodig. Wil je je profileren als betrouwbare installateur met passende oplossingen voor ieder vraagstuk? Abel Installatie help je met instapklare onderhouds-, service- en monitorabonnementen. Je hebt er zelf dus nauwelijks omkijken naar. Om extra leads te genereren én deze direct naar leden door te spelen, ontwikkelden we recent een online adviestool op onze consumentenwebsite Abelenco.nl.

Warmtepompcheck: hoe werkt het?

  • De consument doorloopt een aantal simpele vragen.
  • Hij of zij ontvangen een indicatie van het type warmtepomp dat geschikt is voor de desbetreffende situatie, inclusief een indicatie van de investering.
  • De consument downloadt het adviesrapport en vraagt een gratis adviesgesprek aan.
  • Wij koppelen deze prospect aan de dichtstbijzijnde Abel installateur.

Kies je voor Abel, dan sta je er nooit alleen voor
Duurzaamheid is geen trend meer, maar een vast onderdeel in het keuzeproces van opdrachtgevers. Voor jou als installateur biedt dit enorm veel kansen. Meer weten over de warmtepompcheck, de voordelen van het lidmaatschap en de kansen voor jouw installatiebedrijf? Vraag onderaan de pagina vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.