Tip van maart

Aan de slag met laadpalen? Laat het lastige werk over aan Abel.

Weinig of geen ervaring met laadpalen en een bijbehorend backofficesysteem? Abel Installatie helpt je met begeleiding tijdens de verkoop- en adviestrajecten. Daarnaast wordt het Abel assortiment voortdurend uitgebreid met AC en DC producten, op basis van oplossingen voor behoeften van de EV rijders. Abel Installatie ontzorgt je met een volledige backofficeservice, door middel van hosting, verbinding, monitoring en ondersteuning. We willen installateurs zo min mogelijk belasten met zaken die op de achtergrond gebeuren. Je plaatst de laadpaal en wij doen de dienstverlening eromheen. We monitoren 24/7 de status van alle laadstations en bekijken hoe we de beschikbare energie het beste kunnen verdelen. De basis is onze verantwoordelijkheid. Hoeveel kennis, tijd en energie je er zelf in wil stoppen, stemmen we samen af. Onze servicedesk vangt de eerste vragen af en verleent service zoveel mogelijk op afstand, zodat je alleen met een gerichte serviceopdracht ter plaatse hoeft te komen en snel en adequaat te werk kan gaan.

Alle laadsessies worden bijgehouden en automatisch afgerekend in het backofficesysteem. De beheerder kan de status van de laadstations inzien en eventueel de bediening overnemen. De bezoeker betaalt de laadkosten met zijn laadpas, via de app of door de QR-code op de laadpaal te scannen.

Gemak
We hebben goede afspraken met A-merk fabrikanten van veilige, betrouwbare en kostenefficiënte laadstations van onder andere Alfen, EVBox, Mennekes, Delta Electronics en EVTEC. Zodat installateurs met een gerust hart kunnen adviseren en installeren. We denken daarbij in oplossingen in plaats van producten. Je kunt de klant meerdere merken en soorten laadpalen aanbieden, met slechts één backofficepakket dat bij alle opties past. Zo hoef je maar met één systeem te werken.

Abel helpt je slim op weg!
Er zijn volop kansen, wij doen niets liever dan deze samen met installatiebedrijven verzilveren. Wil je instappen in de groeiende markt rondom laadpalen, maar weet je niet waar te beginnen? Abel Installatie helpt je slim op weg met e-mobility concepten!

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.