Tip van april

Slimmer werken = minder stress: werk samen met complementaire bedrijven

De Apeldoornse installatiebedrijven Bisseling Installatietechniek en Installatiebedrijf Veerman bundelen sinds 2019 hun krachten en profiteren samen van het Abel lidmaatschap. Door de samenwerking kunnen de bedrijven sneller en flexibeler opdrachten uitvoeren. Bisseling: “Met onze samenwerking wordt bijna 60 jaar Bisseling Installatietechniek en bijna 100 jaar installatiebedrijf Veerman samengevoegd. Het werk gaat op dezelfde manier door; klanten merken er niets van. De persoonlijke service die ze van ons gewend zijn, staat centraal. Bovendien maakt de samenwerking groei mogelijk, waardoor we een sterke positie in de markt kunnen behouden. We breidden ons pakket uit en daar hoorde ook het lidmaatschap van Abel Installatie bij. Veerman is al jaren lid, wij profiteren sinds 2019 ook van de voordelen.”

Bisseling is blij met het lidmaatschap:

  • “Wij kregen van elke groothandel een aparte factuur toegestuurd. Bij Abel krijg ik één overzichtelijke factuur met een totaalbedrag, waarin alle kortingen en prijsafspraken zijn verwerkt. Dat werkt veel efficiënter.”
  • “Mocht ik individuele facturen van leveranciers in willen zien, dan kan dat in bijgevoegde PDF-bestanden.”
  • “Ik kan snel schakelen met Abel. Zet je een vraag bij ze uit, dan krijg je snel antwoord.”
  • “Ook voor drukwerk kunnen we bij hen terecht. Omdat we voortaan met Veerman onder één dak werken, moesten we onder andere onze visitekaartjes en het briefpapier aan laten passen. Daarnaast wensten we een layout voor de digitale facturen. Dat is snel opgepakt en goed verzorgd.”

Met een sterk netwerk van ruim 270 allround installatiespecialisten verzorgt Abel Installatie in heel Nederland installatiewerk op hoog niveau. Aangesloten installatiebedrijven staan er nooit alleen voor en je komt – net als Bisseling en Veerman – makkelijk in contact met gelijkgestemde ondernemers. Als coöperatie bundelen we onze krachten op vele fronten, zo resulteert de collectieve kracht in gezonde groei. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Alle tips in je mailbox ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de laatste tips.

Bekijk tips van andere maanden

Meer weten over slimmer ondernemen?

We maken graag tijd voor een persoonlijk (digitaal) gesprek.