22 oktober 2019

Nieuw lid: Bisseling Installatietechniek BV


De Apeldoornse installatiebedrijven Bisseling en Veerman bundelen sinds 1 juli hun krachten en profiteren daardoor samen van het Abel lidmaatschap. Door de samenwerking kunnen de bedrijven sneller en flexibeler opdrachten uitvoeren. Eigenaar Remco Bisseling deelt zijn eerste ervaringen.

Bisseling Installatietechniek is in 1962 opgericht door Anton Bisseling. Inmiddels staat Remco Bisseling als derde generatie aan het roer. “We zijn een allround installatiebedrijf, vooral actief in de woningbouw. Daarnaast werken we vanaf dag één voor de gemeente Apeldoorn en bedienen we grote klanten, zoals Accell groep”, aldus Bisseling.

Samen één

Met de samenwerking wordt bijna 60 jaar Bisseling Installatietechniek en bijna 100 jaar installatiebedrijf Veerman samengevoegd. Bisseling werkte al jaren informeel samen met Veerman, maar vanaf 1 juli is de kogel door de kerk: de Apeldoornse installatiebedrijven zijn voortaan één. Bisseling: “Het werk gaat op dezelfde manier door; klanten zullen er dan ook niets van merken. Voor ons staat centraal dat klanten de persoonlijke service krijgen die ze van ons gewend zijn. We breiden wel ons pakket uit en daar hoort ook het lidmaatschap van Abel Installatie bij.”

Overzichtelijke verzamelfactuur

Voor Remco Bisseling is het lidmaatschap nieuw, maar Ben de Wilde van Installatiebedrijf Veerman was al jaren trouw lid. “Ben is erg tevreden over Abel en ik hoor alleen maar positieve verhalen”, vertelt Bisseling. “Wij kregen van elke groothandel een aparte factuur toegestuurd. Bij Abel krijg ik straks één overzichtelijke factuur met een totaalbedrag, waarin alle kortingen en prijsafspraken zijn verwerkt. Dat werkt veel efficiënter. Mocht ik individuele facturen van leveranciers in willen zien, dan kan dat in de
bijgevoegde PDF-bestanden.”

Drukwerk

Bisseling is blij met het lidmaatschap. “Ik kan snel schakelen met Abel. Zet je een vraag bij ze uit, dan krijg je snel antwoord. Ook voor drukwerk kunnen we bij hen terecht. Omdat we voortaan met Veerman onder één dak werken, moesten we onder andere onze visitekaartjes en het briefpapier aan laten passen. Daarnaast wensten we een layout voor de digitale facturen. Dat is snel opgepakt en goed verzorgd.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm