12 juni 2021

Nieuw lid: Installatiebedrijf Telcoma


Installatiebedrijf Telcoma uit Waardenburg is sinds een paar maanden lid van Abel Installatie. Eigenaar Van Tuyl deelt zijn eerste ervaringen. “We kopen scherper in en kunnen gemakkelijk prijzen vergelijken.”

De heer van Tuyl nam in 2013 het installatiebedrijf van zijn vader over. Het bedrijf Telcoma richt zich met 20 vakmensen op particulieren, woningbouwcorporaties, bouwpartners en kleine utiliteit. “De luxe woningbouw is ons specialisme. We verzorgen totaaloplossingen voor de installatie- en elektrotechniek in en rondom Waardenburg. Duurzaamheid wordt op alle vlakken een steeds belangrijkere factor. Denk aan zonne-, bron- en luchtsystemen. We installeren allerlei varianten en leiden onze monteurs op om bij de tijd te blijven. Zij zijn gekwalificeerd voor hoogwaardige installaties, maar ook voor ambachtelijke technieken.”

Scherp inkopen

Van Tuyl sloot zich in februari 2021 aan bij Abel Installatie. “We waren eerst sceptisch, maar Santino heeft de voordelen van het lidmaatschap duidelijk en netjes in kaart gebracht. Het grootste voordeel vind ik de scherpe prijzen. Ook de afspraken met leveranciers zijn goed geregeld. Niet alleen met groothandels, maar ook op fabrikantniveau. Online kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en snel zien bij welke partij je een product het voordeligst inkoopt. Natuurlijk moet je hier een nieuwe weg in vinden, maar dat is het zeker waard; het prijsverschil kan oplopen tot 7 procent”, zegt van Tuyl. “Ik zou het lidmaatschap zeker aanraden aan andere installateurs. Naast inkoopvoordeel is er ook gepaste ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Voor de toekomst staat de optimalisatie van onze website op het programma.”

www.telcoma.nl

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Nieuw lid: E&B Techniekgroep
13 oktober 2023
Nefit Bosch en Struycken Installaties: Lokale expertise met internationale achterban
13 oktober 2023
Nieuw lid: Rutherm