19 april 2021

Van Veldhoven & Kruijssen maakt kantoren GVT ‘coronaproof’


In maart 2021 opende GVT Group of Logistics een geheel nieuw, duurzaam kantoorpand in Tilburg. Huisinstallateur Van Velthoven & Kruijssen uit Moergestel verzorgt bijna 10 jaar de installatiewerkzaamheden en mocht ook deze mooie klus klaren. Directeur Harrie Kruijssen: “Ik ben trots op het eindresultaat. Samen hebben we in rap tempo iets moois neergezet, dat tevens helemaal bij de tijd is.”

Van Velthoven & Kruijssen is een allround installatiebedrijf met de focus op kleine utiliteit en reguliere en luxe woningbouw. Het bedrijf is zeer actief op het gebied van duurzaamheid. Harrie Kruijssen: “Zo installeren we ruim tien jaar warmtepompen in diverse projecten en is ook ons eigen kantoorpand energieneutraal.”

“Als Bespaarinstallateur kijken we met een scherp oog naar energieverbruik en wijzen we klanten graag op de bespaarkansen. Bovendien hebben we veel kennis van duurzame energiebronnen die voor steeds meer woningen beschikbaar zijn. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken volgen we trainingen en opleidingen via de fabrikanten.”

Duurzaam werken

“We werken al een heel aantal jaren voor GVT Group of Logistics, een van de grootste transporteurs van Abel. Ik denk dat ze bij elk lid over de vloer komen. Bijvoorbeeld met artikelen van (elektro)technische groothandels Solar en Rexel”, aldus Kruijssen. “In december 2020 werden we betrokken bij de renovatieplannen. Het eerste kantoorpand is reeds geopend en daarmee is fase 1 afgerond.”

“Alle knoppen en kranen in de sanitaire ruimten zijn touch free. Je hoeft niets meer met je handen aan te raken, wat zeker in coronatijd extra waardevol is. De Geberit toiletten en urinoirs spoelen automatisch door. Het water uit de Dyson kranen gaat middels infrarood vanzelf stromen en onder dezelfde kranen droog je je handen voortaan na. De gebruiker hoeft niet naar een aparte plek te lopen om zijn handen te drogen, dus er druppelt geen water op de vloer”, aldus Kruijssen.

    

“Daarnaast installeerden we airconditioning in alle ruimtes, ventilatie, luchtwarmtepompen en een aantal radiatoren. Alles volgens de nieuwste normen en met minimale energiebehoefte, wat een flinke besparing oplevert. Mede dankzij corona is er meer belangstelling voor goede ventilatie. Het oude kantoor werd minimaal geventileerd, dat kan in deze tijd echt niet meer. In fase 2 van dit project gaan we ook de overige kantoren van GVT Group of Logistics aanpakken. Dit is begin april gebruiksklaar.”

Sterk team

Volgens Kruijssen is een sterk team de garantie tot succes. “Met Van Gerwen Installaties, Jacobs Projectmontage en Vogels Bouwmanagement werken we intensief samen. Er is in dit project niet geselecteerd op de scherpste prijzen, de neuzen moesten dezelfde kant op staan. ‘s Avonds of in het weekend werken is voor ons geen issue. We gaan er 100 procent voor met tot gevolg een referentieproject waar we trots op zijn.”

Over Van Velthoven & Kruijssen

Van Velthoven & Kruijssen is een bekende naam in Moergestel en omstreken. Het allround installatiebedrijf bestaat ruim 120 jaar en installeert én adviseert met intussen een 15-tal medewerkers in vaste dienst. Variërend van allround monteurs tot ontwerpers die trends en functionaliteit als geen ander op elkaar afstemmen. Met Harrie Kruijssen staat de derde generatie aan het roer.

Harrie Kruijssen en Jordy Versteijnen

Directeur Harrie Kruijssen van Van Velthoven & Kruijssen levert een mooie klus op voor Jordy Versteijnen van GVT Group of Logistics.

GVT Group of Logistics

De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in de Benelux distributie geven GVT Group of Logistics een krachtige positie. GVT Group of Logistics biedt middels zowel eigen barge terminals als railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië.

“Wij bieden alles onder één dak: lossen, palletisering, opslag en distributie. Dat maakt GVT Group of Logistics uniek. Duurzaamheid staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. GVT Group of Logistics verplaatst steeds meer goederen per trein- of zeevracht om het opladen van vrachtwagens. Er zal de komende jaren nog flink in geïnvesteerd moeten worden om dit te realiseren. Dit jaar starten we met de bouw van een nieuwe hub in Berkel en Rodenrijs. Ons doel: in elke grote stad een distributiecentrum creëren, om vanuit daar met elektrische trucks in de binnenstad te leveren. Daarnaast houden we de ontwikkelingen rondom elektrische schepen scherp in de gaten”, vertelt Jordy Versteijnen.

“Ook de warehouses en kantoren zijn we aan het verduurzamen. Ons eerste kantoor op de hoofdvestiging in Tilburg is reeds afgerond. Van Velthoven & Kruijssen heeft – samen met andere partners – in drie maanden tijd een supermooi kantoor neergezet. Daar ben ik echt over te spreken. Alles is gestript en opnieuw opgebouwd. Er is in dit project gebruik gemaakt van nieuwe technieken, zoals slim sanitair. Corona zit in het achterhoofd, dus ook goede ventilatie- en aircosystemen zijn onmisbaar geworden.”

Gerelateerd nieuws


8 maart 2024
Het is nooit een kwestie van crtl+C, crtl+V
29 maart 2022
High-end domotica in luxe villa
7 januari 2022
Luxe villa mét verwarmde vijver voor koikarpers